31 januari

Jag är inte så bra på det där med att skriva så ofta, men det får ni ta! Ibland har jag helt enkelt inte tid och lust hela tiden.

I fredags skulle jag till Annie men det blev inte så då jag mådde riktigt dåligt. Det blev istället en hemmakväll med lagom sömn. I lördags var det först lite basket och sedan inflyttningsfest hos Moa, vilket var väldigt skojigt! Söndagen hände det inte så mycket alls på, var mest bara hemma fram tills det på kvällen blev match i Uppsala.

Denna vecka då; I måndags var det jobb och efter det åkte jag till hallen och körde skott själv då det inte blev någon träning. I tisdags, jobb och sedan gym och middag med Lina – båda var välbehövligt kan man säga. Igår, alltså i onsdags var det jobb ett tag, med dom äldre barnen, och jag tycker det är ganska kul med omväxling. Sedan åkte jag till sjukgymnasten och därefter hem. Match på kvällen, ganska kul men det blev tyvärr förlust tillslut menmen.

Idag har jag varit på jobbet, hade en ganska jobbig dag då jag var fett med trött och inte orkade någonting. Usch! Men jag överlevde i alla fall! Dock fick jag reda på i princip samtidigt som jag slutade att vi inte hade någon träning idag heller, det söööög. Fast det fanns ju inget att göra åt saker så… Nu snackar jag bara massa bajs så nu ska jag va tyst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s